ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτο διεθνές meeting του προγράμματος SuperGREENLabelFoods

Το πρώτο διεθνές meeting του προγράμματος SuperGREENLabelFoods / “Harmonization & Certification of “superfoods”, στο οποίο συμμετέχει η REZOS BRANDS Α.Ε., διοργανώθηκε από τον επικεφαλής εταίρο Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό -ΔΗΜΗΤΡΑ, στην Θεσσαλονίκη στις 19 Δεκεμβρίου 2017. Οι εταίροι του προγράμματος, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συζητήσουν για την υλοποίηση του προγράμματος και να θέσουν την βάσει για μια εποικοδομητική συνεργασία.

Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία 2018

Μια νέα πανευρωπαϊκή διάκριση ήρθε να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη πορεία της εμπορικής εταιρείας REZOS BRANDS Α.Ε με την επιλογή της στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) (EBA) ως μία από τις 55 διακεκριμένες εταιρίες στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα που απαρτίζουν τη λίστα «Ones to Watch» για την Ελλάδα. . Οι καλύτερες και πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις από 34 ευρωπαϊκές χώρες χαρακτηρίζονται ως «Ones to Watch» από τα (EBA) European Business Awards & τον χορηγό τους την RSM. Για να μπορέσουν οι εταιρείες να ενταθούν στο κατάλογο "Ones to Watch", θα πρέπει να έχουν επιδείξει εξαιρετικά επιτεύγματα σε μία από τις 12 κατηγορίες ευρωπαϊκών επιχειρηματικών βραβείων και να αντικατοπτρίζουν τις βασικές αξίες του προγράμματος για καινοτομία, αριστεία και δεοντολογία.

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού η Rezos Brands A.E. θα διεκδικήσει  το βραβείο RSM Επιχειρηματίας της χρονιάς/Βραβείο εστίασης στον πελάτη (RSM Entrepreneur of the Year Award/ The awards of customer focus) σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο στη τελική φάση της βράβευσης, η οποία θα διεξαχθεί το Μάιο/Ιούνιο του 2018 στη Βαρσοβία της Πολωνίας όπου και θα ανακοινωθούν οι 12 μεγάλοι νικητές στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.


Διεθνές συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη

Στελέχη του τμήματος Ευρωπαϊκής ερευνάς & ανάπτυξης της REZOS BRANDS, συμμετείχαν στο διεθνές συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 13-16 Δεκεμβρίου 2017, στην Πάτρα. Στόχος του συνεδρίου ήταν να τονίσει την ανάγκη για ενίσχυση των συμμαχιών και τη σημασία της συνοχής στην Ευρώπη.

Συμμετοχή της REZOS BRANDS στο πρόγραμμα SPARKLE

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε την συμμετοχή της REZOS BRANDS, στο πρόγραμμα SPARKLE. Είναι το 2ο εγκεκριμένο και χρηματοδοτημένο Erasmus+KA2  της εταιρία μας. Τα συγχαρητήρια μας σε όλη τη σύμπραξη και σε όσους εργάσθηκαν για αυτή την επιτυχία! 

REZOS BRANDS Α.Ε.

Κεντρικά Γραφεία

Βιομηχανική Περιοχή Πατρών (ΒΙ.ΠΕ.)
25200 | Πάτρα
Τηλ.: +30 2610 647146
Fax: +30 2610 647496


Γραφείο Αθήνας

Παύλου Μπακογιάννη 30,
10ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας
14452 | Μεταμόρφωση | Αττική
Τηλ.: +30 210 4820812
Fax: +30 210 4820233


Ηράκλειο Κρήτης

ΒΙΟΠΑ Τυλισσού
71500 / Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: +30 2810 380520

CONTACT US

SOCIAL MEDIA

Like, follow or appreciate Rezos brands on social mediaFACEBOOK

Like our corporate page on Facebook