ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑ SHAPE SNACK AWARDS 2017

Για 3η χρονιά το περιοδικό Shape έψαξε, βρήκε, δοκίμασε και βράβευσε τα καλύτερα σνακ της αγοράς!   Αξιολογώντας με βάση μια αυστηρή λίστα κριτηρίων, τα Shape Snack Awards 2017 βράβευσαν μεταξύ άλλων, το αγαπημένο μας προϊόν Ιπποφαές με μαύρη σοκολάτα Hippocrates Garden. Ένα προϊόν καινοτόμο, καθώς χάρη στη διαδικασία της φυσικής ώσμωσης διατηρεί με φυσικό τρόπο την αρχική δομή, τη γεύση, το χρώμα, το άρωμα, τις βιταμίνες και όλα τα πολύτιμα συστατικά του.

Το Hippocrates Farm προάγει την Ελληνική καινοτομία

Η προσπάθεια της Rezos Brands για πανευρωπαϊκή διάκριση συνεχίζεται στην 3η και τελική φάση του προγράμματος «ΚΑΤΑΝΑ» που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και υποστηρίζει Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Ευρώπης που δραστηριοποιούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα προϊόντων αγροδιατροφής. 

 Η επιχειρηματική πρόταση “Hippocrates Farm” της Rezos Brands αφορά στην ανάπτυξη προϊόντων με βάση το βιολογικό ιπποφαές, που καλλιεργείται στην ομώνυμη ιδιόκτητη φάρμα της εταιρίας στα Μετέωρα και στοχεύει στην ανάδειξη του ιπποφαούς σαν μια κορυφαία ελληνική υπερτροφή, με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. 

Μετά την κατάταξη του “Hippocrates Farm” στις 10 καλύτερες προτάσεις (μέσα από 640 συνολικά από όλη την Ευρώπη), στα πλαίσια του προγράμματος «ΚΑΤΑΝΑ», η Rezos Brands διεκδικεί τώρα την πρώτη θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσα από την πλατφόρμα crowdfunding* του «ΚΑΤΑΝΑ» που θα οδηγήσει στην προσέλκυση υποστηρικτών και την ανεύρεση επιπλέον κεφαλαίων για Έρευνα και Ανάπτυξη αλλά και τη δημιουργία πανευρωπαϊκών δικτύων διάθεσης των προϊόντων της.

Η πλατφόρμα crowdfunding του «ΚΑΤΑΝΑ θα παραμείνει ενεργή έως τις 31.12.2017.  Σε αυτό το διάστημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για το project Hippocrates Farm, και να δηλώσουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στην προσπάθεια της Rezos Brands στο link: https://katanareward.opencircleproject.com/campaign/81/hippocrates-farm

Η υποστήριξη στην προσπάθεια του Hippocrates Farm είναι υποστήριξη στην καινοτομία και την υγιή επιχειρηματικότητα. Προπάντων όμως είναι υποστήριξη στην ίδια την Ελλάδα, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ενισχύσει τη θέση της στο πανευρωπαϊκό τοπίο, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα με παγκόσμιο ενδιαφέρον.

*Crowdfunding είναι η «χρηματοδότηση από το πλήθος» ή «διαδικτυακή μικρό-χρηματοδότηση» που εν μέρει βασίζεσαι σε συνδρομητικά επιχειρηματικά μοντέλα και προσφέρει οφέλη και στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές ενώ αποτελεί την πλέον γνωστή μορφή χρηματοδότησης για τις start-up εταιρείες. 


H Rezos Brands χορηγός του TEDx Patras 2017

Το TEDx Patras επέστρεψε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις αίθουσες του Royal Theater! Πρόκειται για ένα πολυσυνέδριο πολιτισμού και τεχνολογίας, το οποίο έχει στόχο να διαδώσει ρηξικέλευθες ιδέες που αξίζει να ακουστούν και να εμπνεύσουν! Το φετινό TEDx Patras – Moments έχει τον επιπλέον στόχο να προσφέρει στους θεατές την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές «Στιγμές» και εμπειρίες.

H Rezos Brands, υποστηρικτής της καινοτομίας και των νέων ιδεών, ήταν χορηγός της εκδήλωσης με τα προϊόντα Hippocrates Garden, Super Berries Collection και Ocean Spray. Οι εκατοντάδες επισκέπτες του TEDx Patras, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα Hippocrates Garden και Super Berries Collection στις νέες βολικές συσκευασίες mini, που έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής, από ένα κοινό εξ’ ορισμού ευαισθητοποιημένο στις νέες διατροφικές τάσεις και την υγιεινή διατροφή. Ο χυμός cranberry της Ocean Spray πρόσφερε μια υγιεινή δόση δροσιάς «φορτίζοντας» τους επισκέπτες του TEDx Patras με θετική ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!


Τα νέα ανανεωμένα Little Miracles είναι εδώ!

Το αγαπημένο βιολογικό τσάι Little Miracles που εισάγεται και διανέμεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από τη Rezos Brands, ήρθε πλήρως ανανεωμένο με νέα ολόφρεσκη συσκευασία, νέες συνταγές και νέους (υπέρ) φρουτένιους συνδυασμούς.


Τα Little Miracles είναι βιολογικά και fair trade, χωρίς προσθήκη χρωστικών και αρωμάτων με ελάχιστες θερμίδες (λιγότερες από 50 ανά μπουκάλι). Φτιάχνονται από εξαιρετικής ποιότητας τσάι που αναμιγνύεται με χυμό υπέρ-φρούτων και ενεργά συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας και γλυκαίνεται μόνο με φυσική αγαύη.


Οι νέες συσκευασίες Little Miracles εναρμονίστηκαν με την εκλεπτυσμένη γεύση τους, αποτυπώνοντας την ομορφιά της Μητέρας Φύσης στην πιο αγνή της μορφή. Απολαύστε τις  νέες γεύσεις Little Miracles, και αναζωογονείστε σώμα και νου!


https://www.facebook.com/LittleMiraclesGreece/
https://drinklittlemiracles.com/

REZOS BRANDS Α.Ε.

Κεντρικά Γραφεία

Βιομηχανική Περιοχή Πατρών (ΒΙ.ΠΕ.)
25200 | Πάτρα
Τηλ.: +30 2610 647146
Fax: +30 2610 647496


Γραφείο Αθήνας

Παύλου Μπακογιάννη 30,
10ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας
14452 | Μεταμόρφωση | Αττική
Τηλ.: +30 210 4820812
Fax: +30 210 4820233


Ηράκλειο Κρήτης

Θέση Ρούσσα, Καλλιθέα
ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης
71601 / Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: +30 2810 380520

CONTACT US

SOCIAL MEDIA

Like, follow or appreciate Rezos brands on social mediaFACEBOOK

Like our corporate page on Facebook